Starity

Megérkezett a Suicide Squad első előzetese

2015. július 14. 10:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Comic-Con alatt mutatták be, azonban csak mától elérhető az interneten a Suicide Squad első előzetese.

hirdetés

A szuperhősfilmek lassan évek óta uralják a mozivásznakat, sikert sikerre halmozva, azonban a DC egészen mostanáig húzta saját moziuniverzumának kiépítését. 2016-ban a Batman vs. Superman: Dawn of Justice mellett érkezik az Öngyilkos osztag című képregényeken alapuló Suicide Squad is, mely összegyűjtötte a DC-képregények legikonikusabb főgonoszait.

Annak ellenére, hogy még több mint egy év van hátra a film premierjéig, a szereplők büszkén vonultak fel az idei San Diegó-i Comic-Conon, melynek keretei között bemutatásra került az első előzetes is.

A csapat legismertebb gonosztevőjét, Jokert megformáló Jared Leto igen nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis utoljára Heath Ledgert láthattuk a karakter bőrében, akit 2009-ben posztumusz Oscar-díjjal jutalmaztak A sötét lovagban nyújtott alakításáért. Margot Robbie kelti életre Joker barátnőjét, Harley Quinnt; Will Smith Deadshotot; a Terminátor: Genesis sztárja, Jai Courtney pedig Boomerang szerepében tűnik majd fel.

Az eddig modellként tevékenykedő Cara Delevingne is szerepet kapott a filmben, őt láthatjuk majd Enchantress bőrében, Adewale Akinnuoye-Agbaje pedig Killer Croc szerepét ölti magára. Rajtuk kívül feltűnik még a produkcióban Joel Kinnaman, Jay Hernandez, Adam Beach, Scott Eastwood, Jim Parrack és Viola Davis is, valamint Ben Affleck Batmanjét is láthatjuk majd az előreláthatóan 2016. augusztus 5-én debütáló alkotásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek