Starity

Új dallal és klippel is jelentkezett Patai Anna

2015. július 16. 16:04   |   Szerző: alexis00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban mutatta be és adta elő rajongóinak egy reggeli műsorban legújabb dalát, valamint új kisfilmje is debütált.

hirdetés

Patai Anna most sem tétlenkedik, hiszen folyamatosan stúdiózik, egy japán énekversenyt is megnyert, és bejelentette, hogy nem csak első saját albumán, hanem japán nyelvű dalokon is dolgozik. Nemrégiben pedig megjelent legújabb, szám szerint ötödik videoklipje is a Jogom van szeretni című dalhoz.

Anna július 11-én, szombaton a Lurdy-házban tartotta meg a klippremiert, ahol rajongói mozivásznon tekinthették meg a kisfilmet. A szöveget és a zenét Szikora Róbert szerezte a fiatal énekesnő hamarosan megjelenő debütáló lemezére. A klipet a Duna Rezidáncián forgatták, és Anna nemcsak a tánctudását csillogtatja meg benne, hanem pincérnőként is helyt áll.

Emellett vasárnap elárulta a rajongóinak azt is, hogy hétfőn egy reggeli műsorban mutatja be legújabb szerelmes dalát, amit szintén Szikora Róbert írt a közelgő lemezére, Nagy mafla címmel. A számot Anna akusztikus gitár kíséretében énekelte el a Mokkában, ahol azt is elárulta, hogy ez a dal a szíve csücske, hisz pont olyan lett, amilyennek ő megálmodta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek