Starity

Eljegyezték Claire Holtot

2015. július 14. 14:02   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyűrű került a fiatal színésznő ujjára, ugyanis kedvese a mai napon megkérte a kezét.

hirdetés

Claire Holt manapság nem igazán panaszkodhat, hiszen nemrég került nyilvánosságra, hogy készülőben van legújabb filmje 47 méter mélyen címmel. S ha ez nem lenne elég, az NBC úgy döntött, hogy berendeli egy második évadra az Aquarius című drámasorozatot, amiben ő játssza az egyik főszerepet, annak ellenére, hogy a sorozat nem igazán hozott valami ütős nézettséget. Ha pedig hihetünk a pletykáknak, ismét láthatjuk kedvenc ősi vámpírunkat Los Angeles utcáin, hiszen huzamosabb időre visszatér(het) a The Originalsba is.

Úgy tűnik, hogy az ausztrál szépség nemcsak a színészi karrierjében sikeres, hanem magánéletében is, hiszen nemrég tett közzé egy képet közösségi oldalain, melyen kedvesével, Maxszel látható. A képen Claire ujján egy gyönyörű gyűrű tűnik fel, leírásként pedig az Igen szót véste oda a 27 éves szőkeség. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek