Starity

Érdekességek az AHS és a Scream Queens közelgő évadairól

2015. július 15. 15:03   |   Szerző: domika666

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült néhány új információ Ryan Murphy két sorozatával kapcsolatban az idei San Diegó-i Comic Conon.

hirdetés
Érdekességek az AHS és a Scream Queens közelgő évadairól
Fotó: Fox

Vasárnap délután Ryan Murphy és elképesztő stábja is részt vett az idei, San Diegóban megrendezett Comic Conon. Az ETonline nagy figyelemmel követte a stáb beszédét, hogy elcsípjenek néhány érdekes és fontos információt az Amerikai Horror Storyval és a Scream Queens-zel kapcsolatban.

Sajnos az AHS új évadának sztárja, Lady Gaga nem tudott eljönni a gálára, de Kathy Bates, Angela Basset, Sarah Paulson, Evan Peters és Matt Bomer kárpótolta jelenlétével a rajongókat. A Scream Queens stábjának nagy része, azaz Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Lea Michele, Skyler Samuels, Billie Lourd, Keke Palmer és Abigail Breslin is tiszteletét tette a panelnél.

Amerikai Horror Story: Hotel

1. Az új krakterek neve már le is lepleződött. Sarah Paulson Hipodermikus Sally bőrébe bújik, Evan Peters Mr.March, Kathy Bates Iris, Matt Bomer pedig Donovan szerepében bizonyíthat.

2. Még izgalmasabbá teszi a dolgot, hogy a fent említett nevek mind gonosz karaktereket takarnak.

3. Sajnos össze kellet törniük a Lady Gaga-rajongók szívét, hiszen Murphy megerősítette, hogy a világszerte ismert énekesnő nem énekelni jön a Hotelbe.

4. Murphy utalt arra is, hogy az AHS történetében most először fog előfordulni, hogy Sarah Paulson karaktere nem éli túl az évadot.

5. Előző évben az is kiderült, hogy az évadok valahogyan kapcsolódnak egymáshoz. Murphy azt nyilatkozta, hogy idén sem lesz ez másképp, hiszen néhány előző évados karakter is becsekkolt a Hotelbe, köztük a rajongók nagy kedvence, Pepper is.

6. Ha valaki még mindég gyászol Jessica Lange kilépése miatt, annak most jó hírek érkeztek. Murphy megerősítette, az, hogy Jessica nem kapott szerepet az idei évadban, még nem azt jelenti, hogy nem fog visszatérni a következő szezonokban.

7. Egy rajongó azzal a kérdéssel kereste meg e-mailben Murphyt, hogy Lady Gaga gonosz karaktert fog-e alakítani. Ryan válasza igen volt.

Scream Queens

1. Még semelyik színésznő sem tudja, hogy ki lehet a Scream Queens gyilkosa, de Ryan erre is kitalált egy tervet. Az ET azt is kiderítette, hogy két különböző módon fogják felvenni a jelenetet: az egyikben ártatlanul mutatják be a karaktert, a másikban pedig maga a karakter lesz a gyilkos.

2. Jamie Lee Curtis Dean Kathy Munsch szerepébe bújhat. Murphy azt mondta, hogy biztosan lesz olyan jelenet, amiben Jamie Lee szétrúg pár segget, és keményen harcol: Írtam is egy jelenetet, amiben Jamie egyszerre harcol három gyilkossal.

3. Amikor egy rajongó Hester nyakmerevítőjéről kérdezett, és arról, hogy kényelmes-e, a színésznő, Lea Michele csak annyit mondott, hogy a pokolba is, nem. A Glee sztárjának már akadtak rémálmokat okozó tapasztalatai a Scream Queens forgatásán, hiszen amikor a Kappa-ház kertjében voltak elásva, Lea arcán pókok mászkáltak.

4. Ha valaki azt remélte, hogy a Scream Qeensben látható lesz pár musicales jelenet, akkor ők csalódni fognak. Murphy megerősítette, hogy ahogyan az Amerikai Horror Story új évadában, úgy újoncában sem fognak énekelni. Még egy Kappa karaoke est sem lesz.

5. Továbbá Ryan elárulta, hogy írt egy szexjelenetet is, amiben Jamie egy 18 éves sráccal fog szexelni. Talán Nick Jonas az illető?

6. Az AHS Coven című évada inspirálta a sorozatot. Brad (Falchuk) és én arról beszélgettünk mialatt a Covent írtuk, hogy jó lenne egy hasonló sztori egy kis komédiával és persze Emmával.

7. Lourd, aki Chanel #3-at játssza, a Star Wars-os Carrie Fisher lánya. Ő viseli a plakátokon azt a bizonyos fülvédőt, mivel így szeretne tisztelegni édesanyja előtt.

8. Ha a Scream Queens királynői túlélték az első szezonos borzalmakat, akkor visszatérhetnek a második évadra, új környezetben.

A Scream Queens szeptember 22-én debütál a Foxon, az American Horror Story pontos premierdátumát pedig még nem hozták nyilvánosságra. Egyelőre annyit tudni, hogy ősszel érkezik az FX-re.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek