Starity

Demi Lovato: „Ha Wilmer holnap megkérné a kezem, igent mondanék”

2015. július 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Wilmer Valderrama 5 éve alkotnak egy párt, az énekesnő pedig úgy érzi, hogy készen áll új szintre emelni kettejük kapcsolatát.

hirdetés
Demi Lovato: „Ha Wilmer holnap megkérné a kezem, igent mondanék”
Fotó: Instagram/Demi Lovato

A Cool For The Summer énekesnője, Demi Lovato és az Alkonyattól pirkadatig színésze, Wilmer Valderrama kapcsolatuk kezdetén rengeteg kritikával néztek szembe a köztük lévő 12 év korkülönbség miatt. Az idő múlásával azonban mindenkire rácáfoltak, és közel öt éve alkotnak egy párt, ami alatt nemcsak az örömteli pillanatokban tartottak ki egymás mellett, hanem a nehéz időszakokat is sikeresen átvészelték.

Miután a rajongók elfogadták a sztárpár kapcsolatát, egyre bátrábban kezdtek el megosztani kettejükről dolgokat. Így történt ez a napokban is, amikor Lovato egy új-zélandi rádióállomásnak adott interjút, ahol szóba került kedvese is. 

Amikor 5 évvel ezelőtt elkezdtünk randizni, kicsit aggódtam, mert én 18 éves voltam, ő pedig 30, az emberek pedig ítélkeztek felettünk. Még a szüleim is azt mondták, hogy nem tudják, miért akarna valaki ennyi idősen egy ilyen fiatal lánnyal járni. Aztán egy idő után a körülöttünk lévők kezdték látni, hogy ami köztünk van, az igazi, hihetetlen és nagyon különleges, és azóta is együtt vagyunk.

Bár állítása alapján saját esküvője még egy darabig várat magára, barátnője, Iggy Azalea esküvőjén koszorúslányként fog feltűnni Wilmerrel az oldalán. Nagyon, nagyon szerelmes vagyok belé. Bár valószínűleg még várunk vele egy kicsit, de ha holnap megkérné a kezem, azonnal igent mondanék – árulta el.

Lovato egy epizód erejéig látható lesz Valderrama sorozatában, az Alkonyattól pirkadatig fináléjában is, amiről szintén megosztott néhány részletet.

Ha tehetném, a nap minden másodpercét Wilmerrel tölteném, így együtt dolgozni vele egy valóra vált álom volt. Az Alkonyattól pirkadatigban egy culebrát fogok alakítani, ami egy kígyóvámpír. A karakterem igazi kőkemény csaj. Végre életemben először voltak harcjeleneteim, és fegyvert is foghattam a kezemben. Annyira király volt.

Az ötödik albumával kapcsolatban elárulta, hogy szánt szándékkal több mint 20 dalt írt, azért, hogy legyen miből válogatni, amikor elérkezik a döntés ideje, hogy melyek kerüljenek rá véglegesen a lemezre. Nick Jonasszal közös lemezkiadójáról pedig annyit osztott meg, hogy máris van egy kiszemeltje, akit szívesen leszerződtetne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek