Starity

Októberben folytatódik a The Walking Dead

2015. július 17. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új fotókat és egy előzetest is kaptunk az AMC sikersorozatának hatodik évadához.

hirdetés

Ahogy az sok más sorozat és film esetében történt, úgy a The Walking Dead készítői is úgy döntöttek, hogy a 2015-ös San Diegó-i Comic-Conon engednek először betekintést a soron következő évadba. A panelnél mutatták be ugyanis az első, igazán akciódús trailert, ami alapján biztosan állíthatjuk, hogy ez lesz az eddigi legvéresebb szezon.

A négyperces videóban láthatjuk, hogy egyre feszültebb a helyzet Alexandriában és természetesen kedvenceink is megmutatják magukat. Valamint feltűnik mellettük még Ethan Embry is, ám az AMC egyelőre még semmit sem árult el karakteréről. Azonban nem ő lesz az egyetlen új arc, hiszen ahogy azt már bejelentették, Merritt Wever és Corey Hawkins is csatlakozik a stábhoz. Utóbbi a képregényt olvasók számára már jól ismert Heathet fogja alakítani.

Az előzetes mellett az Entertainment Weekly néhány exkluzív fotó is megosztott Rickről (Andrew Lincoln), Darylről (Norman Reedus), Maggie-ről (Lauren Cohan) és Glennről (Steven Yeun), akik mind felfegyverkezve láthatóak. Vajon zombikkal vagy emberekkel kerülnek szembe ezúttal?

Napjaink legsikeresebb zombisorozata október 11-én tér vissza a tengerentúlra, az évadnyitó epizód pedig 90 perc hosszú lesz.

Fotók: Gene Page/AMC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek