Starity

Holtan találtak egy fiatal férfit Demi Moore medencéjében

2015. július 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 19-én holtan találtak egy 21 éves férfit Demi Moore medencéjében, míg a színésznő házon kívül volt.

hirdetés
Holtan találtak egy fiatal férfit Demi Moore medencéjében

Demi Moore éppen lányainál volt látogatóban, amikor nyugtalanító hívást kapott, miszerint távollétében a 21 éves Edenilson Steven Valle belefulladt a Beverly Hills-i otthonához tartozó medencébe. A halottkémi jelentés szerint ez azért történhetett, mert a férfi nem tudott úszni. 

Még mindig sokkos állapotban vagyok. Nem voltam az országban az ominózus estén, ugyanis a lányaimhoz utaztam szülinapozni, amikor értesítettek, mi történt. Egy gyermek elvesztése elképzelhetetlen tragédia, és szeretném, ha ennek a fiatal férfinak a családja és barátai tudnák: együtt érzek velük. Arra kérek mindenkit, hogy minden érintett magánéletét tartsák tiszteletben ebben a nehéz időszakban – kérte a színésznő egy nyílt levélben. 

Demi szomszédai elárulták, hogy az elmúlt napokban több buli is volt a házban, ám az egyik szobalány úgy nyilatkozott a TMZ-nek, hogy azon az éjjelen semmiféle összejövetel nem volt, és tudomása szerint Edenilsonon kívül további öt személy tartózkodott a telken. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a fiatal hogyan köthető a Moore-Willis családhoz, ám a halottkémi jelentés szerint baleset következtében vesztette életét. A rendőrség azt is megerősítette, hogy július 18-án este történt a baleset, ám a holttestet csak másnap hajnalban fedezték fel, így már nem tudtak segíteni a fiún. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek