Starity

Mindkét nagyágyúját beveti ősszel a TV2

2015. július 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszel mind Liptai Claudia, mind Ördög Nóra műsort kap, azaz mindkét vezető arcát beveti a TV2 főműsoridőben.

hirdetés
Mindkét nagyágyúját beveti ősszel a TV2
Fotó: TV2

Ördög Nóra tavaly is sikeres évet tudhatott maga mögött, hiszen ő vezette a Rising Start és az Ének iskoláját, illetve szerepelt az Összezárva Friderikusszal című műsorban is. Claudia pedig kissé mellőzve volt, hiszen tavaly ősszel zsűri volt a Sztárban Sztárban, illetve vezette a Bumm! című műsort, de a későbbiekben csak a Jóban Rosszban sorozatban volt látható.

Idén azonban a helyzet változik, és Ördög Nóra úgymond konkurenciát kap, hiszen a csatorna beveti a már évek óta arcuknak számító sztárját, Liptai Claudiát is. A Bors információi szerint Nóra az újonnan induló game-show-t, A kockát fogja vezetni, Claudia pedig egy visszatárő, anno nagyon sikeres műsort, a 40 milliós játszmát, ahol most a tét nem 40, hanem 50 millió lesz.

„Liptai Claudia és Ördög Nóra a TV2 vezető arca, népszerű és profi műsorvezető, így nem titok, hogy hangsúlyos szerepet szánunk nekik az ősszel, és nagyszerű műsorokban szerepelnek majd. Arról azonban, hogy pontosan melyek ezek, később adunk tájékoztatást” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek