Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. július 22. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés

Sellőfiú lett Adam Lambertből

A legkönnyebben a hűvös vízben vészelhetjük át ezt a nagy meleget, és ezt Adam Lambert is tudja. Az énekes kivett egy nap szabadságot, és a barátaival az Ojai Valley-nél található forrásnál pihent. Bár nem szokása, ezúttal megosztott magáról egy félmeztelen képet, amiből következtethetünk arra, hogy kezd elégedett lenni a testével. Ameddig nincsenek kockáim, addig úgy teszek, mintha lenne! – mondta.

Megmutatta dögös testét Demi Lovato

Az énekesnő Adammel ellentétben nem pihen, hanem folytatja kemény edzéstervét, amivel dögös testet varázsolt magának. Legújabb képével nemcsak rajongóit, hanem az egész internetet lenyűgözte – nem csodáljuk!

Gyantáztatott Miley Cyrus

A botrányos énekesnő, úgy néz ki, készül az MTV VMA-ra, aminek ő lesz a házigazdája, hiszen két hónap után legyantáztatta a sokak által gusztustalannak tartott hónaljszőrét. Az idő alatt a szőr volt már lila is, és mutogatta büszkén fotósorozatokon, így elmondhatja magáról, szép és tartalmas időt töltött Miley-val.

Justin Bieber nehezen bírja a meleget

Az énekes felsőtestéről posztolt képet egy hűvös szobában, de így is szinte alsógatyáig kellett vetkőznie. Ebben a nagy melegben nem is hibáztatjuk!

Nick Jonas és Joe Jonas együtt lógott

Családi egyesülés néven töltötte fel a képét az Instagramra Nick Jonas, amivel természetesen nagy sikert aratott. A Jonas testvérek közül már csak Kevin hiányzik, aki családjával tölti minden idejét. Kevin egyébként gratulált a One Directionből ismert Louisnak a gyerekhírre, szerinte ez a világ legcsodálatosabb dolga.

Érkezik Rihanna új parfümje

RiRi néven érkezik a barbadosi csillag második illata, ami a kép alapján extra csajos lesz. Az énekesnő nagyon izgatott, és minden oka megvan rá. Hamarosan érkezik nyolcadik nagylemeze, ő a PUMA reklámarca, zoknikat is reklámoz a Stance-nak, és most bemutathatja legújabb parfümét is a nagyérdeműnek.

Mariah Carey előtt tisztelgett Katy Perry

A világ egyik legnagyobb popcsillaga Katy Perry, ennek ellenére azért neki is megvannak a kedvenc sztárjai. Katy rendkívül ideges volt a találkozója előtt a dívával, Mariah Carey-vel, de ennek ellenére kellemesen elcsevegtek.

Elton John mellett léphetett fel Ed Sheeran

Hatalmas megtiszteltetésben részesült a brit csillag, hiszen egy igazi legenda, Elton John mellett léphetett színpadra. A Photograph énekese lelkesen töltött fel az eseményről képet, és nagyon örült annak, hogy a backstage-ben tudtak beszélgetni egy kicsit.

Így telik egy bandatag napja

Vajon milyen lehet huszonévesen multimilliárdosnak lenni, és azt csinálni, amit akarsz? A One Direction tagjai mesélhetnének, ennek ellenére úgy töltik a minden napjaikat, mint minden velük egykorú fiú. Niall Horan mindig izgatottan tölt fel a tevékenységeiről képet, legyen szó videojátékról vagy éppen focimeccsnézésről.

Sosem akar felnőni Nina Dobrev

A Vámpírnaplók egykori sztárja élvezi a nyarat, és arra buzdítja a követőit, hogy sose nőjenek fel. Nina egy csodálatos fürdőruhában csúszdázik, amit nem volt rest videóra venni és feltölteni.

Hosszú hajjal hódított Vanessa Hudgens

Hiányolta hosszú haját Vanessa Hudgens, amit könnyedén vissza tudnak varázsolni Hollywoodban. Be kell vallanunk, a bájos színésznő mindenhogyan gyönyörű – legyen rövid, vagy éppen igazi sellős a frizurája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek