Starity

Klippremier: Demi Lovato – Cool For The Summer

2015. július 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő napok óta csigázta rajongóit újabb és újabb rövid előzetesekkel, a várva várt végeredmény pedig a mai nap folyamán megérkezett.

hirdetés

Demi Lovato hétfőn jelentette be Twitter-oldalán, hogy csütörtökön érkezik a rajongók által oly régóta várt Cool For The Summerhöz készült videója, ami akár Neon Ligths kisfilmje merészebb folyatásának is tekinthető.

A rendezői szerepkört Hannah Lux Davis töltötte be, aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint David Guetta, Jessie J, Hilary Duff, Ariana Grande, Ciara, vagy akár Lea Michele. A videó forgatása két napon át zajlott, amiből számtalan közeli barátja vette ki a részét, így a munka igazán családias légkörben zajlott.

Lovato korábban annyit mondott el a klipről, hogy sokkal szexibb és őrültebb lesz, mint bármely eddigi klipje. Majd amikor arra kérték, hogy három jelzővel írja körül a videót, a következőt felelte: Fülledt hangulat, sok-sok babaolaj, kevés ruha. Ezt követően hozzátette azt is, hogy régóta szeretett volna már egy ilyen bulis hangulatú kisfilmet készíteni.

A klip hűen mutatja be a Max Martin közreműködésével készült szerzemény szövegét, amiben Lovato barátaival szórakozik egy medencés partin, dögös fürdőruhás szettekben megmutatva bomba alakját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek