Starity

Szeptemberben jelenik meg Ariana Grande első parfümje

2015. július 24. 11:11   |   Szerző: Arwelena

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana közösségi oldalain osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint szeptemberben érkezik az üzletek polcaira első parfümje.

hirdetés
Szeptemberben jelenik meg Ariana Grande első parfümje

A 22 éves énekesnő néhány órája osztott meg egy videót közösségi oldalain, mely által megtudhattuk, hogy hamarosan a drogériák polcain sorakozik majd első illata, ezzel belépve azon hírességek hosszú soraiba, akik már saját termékkel büszkélkedhetnek.

A szeptemberben megjelenő illat összetevői között különböző gyümölcsök aromáit fedezhetjük fel, valamint a pézsma és az erdő illata keveredik egy csipetnyi pillecukor illatával, ezzel visszahozva a nyári esték hangulatát.

Annyira izgatott vagyok, hogy végre megoszthatom veletek az illatom palackjának tervét! Én egyenesen beleszerettem, és alig várom már, hogy megoszthassam veletek. Az ARI szeptemberben kerül az üzletekbe, addig is nézzétek meg ezt a szórakoztató színfalak mögötti videót a fotózásról, amelyet néhány kedvenc régi filmem ihletett – írta Ariana az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek