Starity

Így énekelt gyerekkorában Selena Gomez

2015. július 27. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben látott napvilágot egy videó, melyben Selena 11 évesen szerepel.

hirdetés

Selena Gomezről ezúttal nem a Justin Biebrrel való kapcsolata miatt cikkeztek az újságok, hanem egy igazán aranyos videó került róla elő, melyben gyerekként látható, miközben egy dalt énekel – írta a Celebuzz.

Ugyanis a 22 Visionnek hála, Selről egy, a karrierje kezdetén, egész pontosan 2003-ban készült kisfilmet tekinthetünk meg, melyben a 11 éves színésznő a Barney és barátaiban énekel duettet a főszereplővel, Barney-val. A klip egy játszótéren játszódik és a Good For You énekesnője édes kis fonatokkal, kantáros nadrágban látható az egyik forgós játékon.

Még a múlt hónapban tettek közzé egy ehhez hasonló videót, melyben az ugyancsak ex-Disney-sztár, Miley Cyrus volt látható. A régi felvételeken Cyrus Hannah Montaná-s meghallgatása volt látható, melyet kitörő örömmel fogadtak a rajongók, hiszen nem mostanában látták a régi Miley-t. Gomeznél is tapasztalhatunk hasonló, nagy változást?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek