Starity

Nick Jonasszal boronálták össze Selena Gomezt

2015. július 25. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár lassan már 10 éve annak, hogy a két Disney-sztár egy párt alkottak, most újra felreppentek a pletykák, melyek szerint több van köztük, mint barátság.

hirdetés
Nick Jonasszal boronálták össze Selena Gomezt
Fotó: Adidas

Még a 2007-es év környékén derült ki, hogy a Disney csatorna két üdvöskéje, Selena Gomez és Nick Jonas egymásra találtak. Bár a tinirománc nem tartott túl sokáig, a most 23 éves színész-énekesnő még a Jonas Brothers 2008-as dalához, a Burnin' Uphoz készült videoklipben is feltűnt.

A fiatalok nem haragban váltak el egymástól, így a mai napig jó viszont ápolnak, ezt pedig a média előszeretettel ki is használja. Az elmúlt években többször is hangoztatták hírportálok és magazinok, hogy újra összejöttek, a hírek viszont mindig hamisnak bizonyultak, akárcsak most.

Történt ugyanis, hogy pár héttel ezelőtt együtt látták őket, ami így rögtön pletykák hadát indította el, hiszen Selena végleg pontot tett Justin Bieberrel való kapcsolatára, Nick pedig alig egy hónappal ezelőtt szakított Olivia Culpóval. A 22 éves énekes-színész azonban egy rádiós interjú során megcáfolta, hogy több lenne köztük, mint barátság.

Egymásba botlottunk néhány hete, amikor Venice-ben sétáltunk. Mindketten más baráti társasággal voltunk, aztán véletlenül összetalálkoztunk. Megszerveztem egy vacsorát egy csomó remek emberrel, mint például a haimos lányokkal, akiket imádok. Királyak. Ők a legjobbak. Egy nagy csapat ember volt ott és remekül éreztük magunkat. Szóval ilyen értelemben kötődünk egymáshoz. Jó volt találkozni és beszélgetni egyet. Maradjunk ennyiben – árulta el Nick a Capital FM-es Max Akhtarnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek