Starity

Dalpremier: Jordin Sparks – 100 Years

2015. július 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

100 Years címmel újabb szerzemény jelent meg az énekesnő visszatérő albumáról, melyen teljesen más stílust képvisel, mint a Battlefield idején.

hirdetés

Nem is olyan rég jelent meg a Right Here Right Now című dalhoz készült klip, ám Jordin ezután sem áll le, hiszen a napokban egy teljesen új dal látott napvilágot 100 Years címmel. A szám az augusztus 21-én megjelenő visszatérő albumán kap helyet, melynek megjelenéséig az énekesnő minden pénteken bemutat egy új dalt VEVO-csatornáján.

Jordin bevallása szerint az R’n’B-hangzást egy másik szögből akarja megközelíteni, és egy tőle eltérő hangvilágban szeretne mozogni: Kísérletezem azzal, hogy miként tudom különböző módokon használni a hangomat. Imádom, hogy végül ilyenre sikeredett ez a dal. Arról szól, hogy száz év nem elég arra, hogy szeresselek. Nagyon szeretlek úgy, ahogy vagy, és száz év nem elég hosszú idő – mondta Jordin a 100 Years-zel kapcsolatban.  

Jordin az új albumán olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Elijah Blake, Shaggy vagy éppen B.o.B.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek