Starity

Halálosan fenyegetik a Placebo frontemberét

2010. szeptember 18. 16:04   |   Szerző: imteodora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég hazánkban járt Placebo nevű zenekar frontemberét a kezdetektől fenyegetik.

hirdetés
Halálosan fenyegetik a Placebo frontemberét

A Budapestre érkező híres Placebo zenekar frontemebrét, Brian Molkót a kezdetektől zakaltták, követték és bombázták fenyegető üzenetetekkel, amitől nem ijedt meg, csak bóknak vette, és ez neki csak azt jelentette, hogy végre befutott.

„Az elmúlt 15 évben számtalanszor volt dolgom őrültekkel, a legkülönbözőbb típusúakkal. Az első albumunk megjelenésekor tele volt az üzenetrögzítőm fröcsögő, a halálomat ígérő üzenetekkel, ekkor esett le, hogy megérkeztünk, befutottunk, hiszen voltak arcok, akik vették a fáradságot, hogy kinyomozzák a számomat, és felhívjanak. Tudom, hogy most is van, aki állandóan figyel, kutat, nyomoz utánam. Úgy fogom fel, mindez a siker barométere!” – mesélte.

Azért reméljük, hogy a budapesti koncertjük előtt és után nem volt hasonló élményben része: úgy tudjuk, jó ideje küszködik mellhártya-gyulladással, ezért partizás helyett a koncert után egyenesen a szállodába vittette magát, míg a csapat dobosa, Steve Forrest egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen bulizott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek