Starity

Vámpírnaplók: Caroline küzdeni fog az érzelmeivel

2015. július 26. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW sorozatának hetedik évadával kapcsolatban árult el néhány érdekességet nemrégiben Candice Accola.

hirdetés
Vámpírnaplók: Caroline küzdeni fog az érzelmeivel
Fotó: The CW

Még a San Diegó-i Comic-Conon készített interjút Candice Accolával a BuddyTV, amit nemrégiben hoztak csak nyilvánosságra. A beszélgetés során természetesen szóba került Stefan és Caroline kapcsolata, valamint az új szereplők és a The Originals is.

Azt tudom, hogy a hetedik évad elején Caroline még az édesanyját fogja gyászolni és próbálja egyenesbe hozni az életét. A fő célja az lesz, hogy baráti szinten tartsa a kapcsolatát Stefannel és elterelje a saját figyelmét. Próbálja majd felvenni a harcot az eretnekekkel és Lilyvel (Annie Wersching), szóval eléggé belebonyolódott ebbe a drámába. Látni fogjuk azt is, hogy hogyan jut el a város abba a bizonyos állapotba, amiből kaptunk egy kis ízelítőt a hatodik évad végén. Tehát Caroline nagyon elfoglalt lesz a káosz kellős közepén – kezdte a szőkeség.

A rajongók többségét viszont valószínűleg a Steroline-szál izgatja a legjobban, hiszen most, hogy a fiatalabbik Salvatore testvér végre hajlandó lenne egy esélyt adni kettejüknek, a szőke vámpírlány nem akar belekezdeni egy kapcsolatba, ami nem kevés érzelmi megpróbáltatást jelent majd számára.

Határozottan sokkal nehezebb lesz eldöntenie Caroline-nak, hogy milyen kapcsolatot akar fenntartani kettejük között, mint ahogy azt elképzelte. Legyen szó barátságról vagy tényleges kapcsolatról. Szóval látni fogjuk, hogy hogyan küzd majd az érzelmeivel, miközben próbál higgadt maradni.

Emellett elárulta, ő erősen kétli, hogy Caroline a közeljövőben édesanyja nyomdokaiba lépne, de hozzátette, hogy bármi megtörténhet még. Forbes sheriff helye azonban nem marad üresen, ugyanis Matt lesz az, aki betölti majd az üresedést, hogy a halandókat védelmezze, míg Caroline az eretnekekkel próbál megbirkózni, közben pedig hozza majd szokásos formáját: Lesznek nagyon vicces jelenetei velük. Egy kicsit arra emlékeztet, amikor Caroline találkozott Rebekah-val.

Ha pedig már Rebekah-nál tartunk, a Klaroline-fanok legnagyobb örömére elhangzott egy kérdés azzal kapcsolatban is, hogy vajon láthatjuk-e majd a közeljövőben Caroline-t a The Originalsban, ám a 28 éves színésznő válaszának valószínűleg nem fognak örülni. Ezen a ponton nem. Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, hogy Caroline meg akarja-e látogatni Klaust. Tudom, hogy mindenki más ezt akarja, de most nem fog megtörténni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek