Starity

Ősszel érkezik Anastacia legújabb lemeze

2015. július 28. 13:01   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új válogatásalbuma október 30-án kerül a boltok polcaira, illetve mint kiderült, visszatért gyökereihez, a Sony lemezkiadóhoz.

hirdetés
Ősszel érkezik Anastacia legújabb lemeze
Fotó: Ralf Strathmann

Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, Anastacia új korongon munkálkodik, miközben a Resurrection turné nyári szakaszával járja az európai országokat. A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy a legújabb album az Ultimate Collection címet fogja viselni és az énekesnő legnagyobb slágerei is rákerülnek majd.

Nem kizárt, hogy néhány új szerzemény is helyet foglal rajta, csak úgy, mint a 2005-ös Pieces Of A Dream című válogatásalbumon, amelyen olyan nagy klasszikusok is hallhatóak, mint például az Eros Ramazzottival rögzített I Belong To You (Il ritmo della passione) vagy a Ben Moodyval szerzett Everything Burns.

Az az információ is napvilágot látott, miszerint Anastacia 16 év után visszatért ahhoz a lemezkiadóhoz, ahol minden elkezdődött: újra a Sonyval dolgozik együtt, csakúgy mint 1999-ben, pályafutásának kezdetén. „Visszatértem, otthon vagyok és nem is lehetnék boldogabb” – mondta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek