Starity

Kat Graham is otthagyja a Vámpírnaplókat?

2015. július 28. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő elárulta, még nem biztos abban, hogy szerepet vállalna a nyolcadik évadban.

hirdetés
Kat Graham is otthagyja a Vámpírnaplókat?
Fotó: Nino Munoz/The CW

Egy világ dőlt össze a rajongókban, amikor április elején kiderült, hogy a Vámpírnaplók főhősnője, Nina Dobrev kilép a sorozatból. Mellette Michael Trevino és Steven R. McQueen is búcsút intett a stábnak, most pedig könnyen lehet, hogy egy újabb főszereplőtől kell hamarosan könnyes búcsút venniük a nézőknek.

Kat Graham ugyanis nemrégiben a HungerTV-nek adott interjút és elárulta, hogy bár jelenleg izgatottan várja hetedik évadot, de ha nyolcadik szezonra is berendeli a The CW vámpíros sorozatát, nem biztos, hogy szerepet vállal benne.

Azt hiszem, azért voltam nagyon izgatott a hetedik évad miatt, mivel a rajongók úgy érezték, hogy a karakterem története nem volt teljes, és tulajdonképpen közel két évig egy másik dimenzióban volt, most pedig végre kiszabadult onnét. Vannak különböző történetszálak más karakterekkel is, legyen az például Damon vagy a többiek, akikkel vannak közös jeleneteim, amik miatt úgy érezték, hogy Bonnie kapcsolatai nem teljesek és még van hová fejlődniük, tehát még van mit felfedezni, és én is így éreztem. Nem éreztem azt, hogy a karakter történetének végére értünk volna, hanem úgy véltem, hogy van még bőven lehetőség. De azt nem mondom, hogy végigcsinálnám a nyolcadik évadot is, mert ez azon múlik, hogy elégedett leszek-e a végeredménnyel – osztotta meg.

Kat emellett szót ejtett egykori kolléganőjéről és egyik legjobb barátnőjéről, Nináról, és arról is, hogy véleménye szerint mennyiben fog változni a forgatás most, hogy ő már nem lesz köztük.

Nagyon furcsa lesz számomra, hogy nem lesz ott. Bár az elmúlt néhány évadban egyedül voltam a legtöbb jelenetben, szóval sajnos néhány visszatekintős jeleneten kívül nem igazán dolgoztam vele. De ő egy olyan valaki volt, aki szívét-lelkét és minden idejét beletette a sorozatba fél évtizeden keresztül, és már nagyon szeretném látni, hogy más lenyűgöző dolgokat is csináljon. Nyilvánvalóan úgy érezte, hogy Elena története már véget ért, és ezzel nem is tudok ellentmondani. Úgy vagyok vele, hogy oké, volt elég ideje átadni a sztorit, ugorhat élete következő szakaszába, és nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy láthassam, mi lesz a következő lépés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek