Starity

Kiparodizálta Taylort és Nickit Bruno Mars és Ed Sheeran

2015. július 28. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben a két énekesnő civakodásától volt hangos a sajtó, ám ahelyett, hogy a srácok állást foglaltak volna valamelyikük oldalán, inkább saját vitába kezdtek.

hirdetés
Kiparodizálta Taylort és Nickit Bruno Mars és Ed Sheeran

Taylor Swift kapta a legtöbb jelölést az idei MTV Video Music Awardson, ez pedig nagyon nem tetszett Nicki Minajnak és véleményének hangot is adott a Twitteren. Csakhogy a rappernő tweetje mellett az egykori countrycsillag sem tudott szó nélkül elmenni, így egy kisebb perpatvar alakult ki kettejük között, amibe közben több híresség is beszállt.

Bruno Mars viszont úgy gondolta, hogy ő nem kér a cicaharcból, helyette inkább saját szócsatát szeretne vívni Ed Sheerannel. Hé, én is be akarok szállni ebbe a Twitter-viadalba! A VMA az új WWF! @edsheeran, b**d meg! – írta.

A brit énekesnek pedig több sem kellett, rögtön beszállt a játékba: @BrunoMars, bárhogy is csináljuk ezt, biztos, hogy te húzod a rövidebbet. Az Uptown Funk énekese erre a következőt reagálta: Ez fájt. Mindig tudod, hogyan kell az ember lelkébe gázolni. Nem hiszem el, hogy ezt nyilvánosan csináljuk. Hogy merészeled?!

A rajongók természetesen odáig voltak Bruno és Ed viccelődéséért, néhányan még képeket is gyártottak. A vita azonban Benny Blanco nyugiiiiiiiii-jával és vicces fotójával végződött:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek