Starity

Testvérével énekel Alina Eremia

2015. július 29. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő vadonatúj klipje a napokban látott napvilágot, azonban ahogyan Vescan című dalában, úgy ezúttal is közreműködőként hallhatjuk.

hirdetés
Testvérével énekel Alina Eremia

Az érdekesség ezúttal csupán az, hogy nem egy zenészkollégáról van szó, hanem az énekesnő testvéréről, Mirceáról, aki vele készítette el bemutatkozó kisfilmjét.

A videó középpontjában Mircea áll, aki egy olyan lányt szeret, akinek az apja nem örül a fiatalok kapcsolatának. A fiú rossz döntést hoz, aminek persze a klip végére meglesznek a következményei. Alina többször is énekli a címet, de egy kisebb önálló részletet is kapott a dalból.

A klipet a MediaPro Music gondozásában a Vision Production két tagja készítette, akik nem mások, mint Richard Stan és Claudiu Stan. Az ő nevükhöz fűződik Doddy és Nicole Cherry Rezervat című legújabb klipje is, ami már közel 5 millióan néztek meg.

A román énekesnőnek pár hónapon belül ez már a harmadik klipje. Az első a Played You volt, amit már több mint 7 millióan néztek meg a legnagyobb videómegosztó oldalon. A második a You, amelyet alig többen, mint 200 ezren, az Ilegalt pedig eddig már több mint 800 ezren tekintették meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek