Starity

Chace Crawford nem szingli többé

2015. július 28. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chace a 30. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen jelent meg először új kedvesével, Rebecca Rittenhouse-zal.

hirdetés
Chace Crawford nem szingli többé

A Gossip Girl Nate Archibaldja július 25-én tartotta születésnapi buliját, melyen már egy párként jelentek meg a Blood and Oil című sorozatbeli kollégájával, Rebecca Rittenhouse-zal. Az ünnepséget a nyugat-hollywoodi London Hotelben tartották, és a visszafogott vacsora után kezdetét vette a hajnalig tartó mulatság, melyen részt vett Ed WestwickJessica Szohr, Candace Romo, Zelda WilliamsJC Chasez és Caroline Wozniacki is – többek között.

„Ez egy kiöltözős buli volt [...]. Tony Romo sütötte el a legjobb vicceket az este folyamán. Ő és Chase nagyon közel állnak egymáshoz. Mindenki nagyon jól érezte magát” – árulta el egy bennfentes az Us Weeklynek, majd megszellőztette Chase és Rebecca kapcsolati státuszát is. „Rebecca egész este Chase mellett állt, jóformán el sem mozdult mellőle. [...] Azt nem mondanám, hogy hivatalosan is együtt vannak, de kétségkívül működik köztük a kémia.” 

A Chace és Rebbeca közötti vonzalomról szóló pletyka nem új keletű, hiszen a színészpárost az utóbbi időben számtalanszor kapták lencsevégre a szemfüles lesifotósok egy-egy közös program alkalmával. 

Ami pedig az ünnepséget illeti, ahogy már említettük: az összejövetelen részt vett Chase két Gossip Girl-beli kollégája, Ed Westwick és Jessica Szohr is, akik hosszú évekig alkottak egy párt, ám kínos beszélgetések helyett a szemtanúk szerint jól érezték magukat egymás társaságában. 

Annyi biztos, hogy emlékezetes este volt mind az ünnepelt, mind a vendégek számára, és utólag is sok boldog születésnapot kívánunk az ünnepeltnek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek