Starity

Ilyen dögös lett a Charlie és a csokigyár sztárja

2015. július 28. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben még attól volt hangos a világsajtó, hogy milyen dögös lett a Harry Potter-filmekben Neville Longbottomot alakító Matthew Lewis, ám Freddie Highmore sem maradt le mellette.

hirdetés

Nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy Matthew Lewis nem a Roxfortban tanult varázslatoknak köszönheti elképesztő átváltozását, és valamennyien meglepődve fogadtuk, milyen szépen kikupálódott a Neville Longbottomot alakító színész. Matthew-t nemrégiben az Attitude magazin kérte fel címlapsztárjának, és ha korábban nem őrültek meg érte a lányok, azóta biztosan százával kapja a rajongói leveleket.

Fotó: Attitude magazin
Fotó: Attitude magazin
Fotó: Attitude magazin

Természetesen nem Matthew az egyetlen, akivel megfordult a világ, mióta lekerült a képernyőkről. Legutóbb a Charlie és a csokigyár főszereplőjét kereste fel a fent említett magazin, aki a Mark Kant által készített exkluzív képeknek köszönhetően ugyancsak címlapsztár lett. Matthew után már meg sem lepődtünk, milyen sármos férfi lett a most 23 éves színészből.

Fotó: Attitude magazin
Fotó: Attitude magazin
Fotó: Attitude magazin

Akárcsak Matthew, Freddie is elsősorban sorozatokban vállal szerepet a sikert meghozó áttörés óta. Míg Matthew-t a Bluestone 42 című sorozatban, valamint a 2016 júniusára várható Me Before You című drámában láthatjuk viszont legközelebb, addig Freddie a Bates Motel: Psycho a kezdetektőlben látható, valamint jelenleg is forgatják a főszereplésével készülő Close To The Enemy című drámasorozat első évadát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek