Starity

Lakásukban lepte meg beteg rajongóit Justin Bieber

2015. július 29. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy kedvenc híressége becsönget hozzá? Justin Bieber most valóra váltotta két rajongójának fantáziáját, sőt, bulit is rendezett az egyik szerencsés lánynak.

hirdetés
Lakásukban lepte meg beteg rajongóit Justin Bieber
Fotó: Justin Bieber / Instagram

A Knock Knock Live műsor keretein belül lepte meg két szerencsés rajongóját Justin Bieber. A Ryan Seacrest által vezetett műsor felrakott a jelenetekből egy rövid előzetest, ami bizonyítja, hogy a Where Are Ü Now énekesének mégis helyén van a szíve.

Ashley legyőzte a rákot, azonban a 15. születésnapján túl beteg volt ahhoz, hogy ünnepeljen, így kedvence most rendezett egy nagyon különleges partit a tiszteletére. A lánynak Justin zenéje adott erőt, amikor harcolt a végzetes kórral, különösen Bieber Pray című felvételét kedveli.

A második menetben egy templomba látogatott el Justin, hogy mosolyt csaljon Nakia arcára, aki egyedül neveli Down-kóros fiát, Noah-t. Bár az orvosok azt mondták, hogy Noah soha nem lesz képes a beszédre vagy a járásra, legyőzték a tudományt Justin zenéjével. A beteg fiú megmutatta raptudását Bieber dalaira, és fokozatos javulást mutatott állapotában. A fiú Justinnak is bizonyította tehetségét, amit az énekes szemmel láthatóan értékelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek