Starity

Gyászol Demi Lovato és Wilmer Valderrama

2015. július 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Wilmer Valderrama vasárnap elvesztették életük egyik legfontosabb személyét.

hirdetés

 

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi Lovato és Wilmer Valderrama igazi családként élték mindennapjaikat kiskutyájukkal, Buddyval, azonban az élet közbeszólt, és elvette tőlük legféltettebb kincsüket. A tragédiáról a rajongókat Lovato értesítette Twitter-oldalán egy szívszorító üzenettel.

„Teljesen összetört szívvel osztjuk meg ezt Wilmerrel, de múlt hét vasárnap elvesztettük a kis angyalkánkat, Buddyt. Egy tragikus baleset vette el tőlünk, és sosem fogom megérteni, miért kellett ennek így történnie, azt viszont tudom, hogy Isten csak olyan megpróbáltatások elé állít, amit tudni kell kezelni, így próbálunk erősek maradni. Csodálatos emberek vesznek minket körül, akiktől szeretetet és támogatást kapunk ezekben a nehéz időkben. Buddyt nagyon sokan szerették, és amilyen kicsi volt, olyan nagy dolgokat hozott az életünkbe. Mintha egy bizonyos módon emberi lény lett volna, és ezért nagyon hálásak vagyunk, hogy az életünk részévé válhatott. Arra kérünk mindenkit, hogy a gyász ideje alatt tartsátok tiszteletben a magánéletünket, hogy visszaemlékezhessünk azokra a csodálatos pillanatokra, amiket együtt éltünk meg az én kis angyalommal. Sosem fogjuk elfelejteni a kisfiunkat, és szelíd, szerető szelleme örökké a szívünkben fog élni. Nyugodj békében én kicsi fülemülém, Buddy... – olvashatóak a sorok az énekesnő Twitter-oldalán, majd zárásként egy gyerekkönyvből idézett. – Örökké szeretni foglak, és még annál is tovább, mindörökké az én gyerekem maradsz...”

A kis Buddyt Lovato tavaly karácsonykor kapta Valderrámától, aki azonnal a szívükbe lopta magát, és úgy nevelték, mintha első közös fiuk lenne. A sztárpár a forgatásoktól kezdve a családi vakációkon át mindenhova magával vitte az apró négylábút. Ezalatt a pár hónap alatt a kutyus a rajongókhoz is közel került, akik szeretetüket kifejezve azonnal világtrendet csináltak a #RIPBuddy kifejezésből.

Lovatónak csütörtök reggel a Good Morning Americában lenne jelenése múlt héten megjelent klipje kapcsán, azonban arról még nincs információ, hogy így is részt vesz-e, vagy elhalasztják az interjút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek