Starity

Beégették Cara Delevingne-t

2015. július 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap Cara a Good Day Sacramento nevű műsorban tűnt fel, ám az interjú nem várt fordulatot vett, amikor a műsorvezetők élcelődni kezdtek a sztáron.

hirdetés
Beégették Cara Delevingne-t

Ha valaki, hát Cara Delevingne biztosan számos interjút tudhat már maga mögött – a sztár hat éve modellkedik, és egy ideje színészi karrierje is éledezni látszik. Épp ez utóbbi kapcsán tűnt fel a Good Day Sacramento nevű tévéműsorban a minap, de ilyen kínos beszélgetést valószínűleg még sosem folytatott le a szupermodell. 

Mint ismeretes, Cara főszerepet kapott a Papírvárosok címet viselő John Green-adaptációban. A premier csak néhány napja zajlott le – a filmet hazánkban is vetítik -, így érthető, hogy mindenki arra kíváncsi, hogyan is élte meg a modell a forgatást. A Good Day Sacramento azonban alaposan beégette a sztárt egy szokványosan induló interjú során.

A hölgy riporter már azzal kezdte az interjút, hogy elrontotta Cara jól ismert nevét, és következetesen Carlának szólította. Az esetet nem rótta fel a szupermodell, aki a színészkedésben bontogatja szárnyait, de az ezután történetekre már nehezen talált szavakat, csak úgy, mint a nézők.

A műsorban Carával beszélgettek a filmről, amikor az egyik műsorvezető váratlan kérdést intézett a fáradtnak tűnő szupermodellhez: Korábban láttalak a filmről Londonban beszélni, és akkor még sokkal izgatottabbnak tűntél. Most már nem örülsz annyira? Kimerült vagy? Bár Cara láthatóan elbizonytalanodott a kérdés hallatán, gyorsan reagált a tőle megszokott szarkasztikus stílusban: Nem, dehogy! Még mindig feldobott vagyok, a tegnapi premier érzelmileg nagyon megérintett. Talán csak az időpont a gond... Reggel van, nem igaz?

A másik műsorvezető kommentárja azonban már abszolút váratlanul érte: Fáradt vagy? Akkor mi lenne, ha ledőlnél vagy innál egy Redbullt? A modell megütközött arckifejezése ekkor mindent elárult, és a műsor házigazdáit csak az zökkentette ki a gúnyos nevetgélésből, hogy Cara menedzsmentje azonnal megszakította a kapcsolatot a stábbal. Húha, idegesnek tűnt... Rengeteg pénzt keres, miért nem képes legalább megjátszani, hogy feldobott? – tették még hozzá, majd a műsor a megszokott kerékvágásban folytatódott.

A modell egyelőre nem beszélt a történtekről, de az biztos, hogy karrierjének legkínosabb interjújaként tartják majd számon az incidenst. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek