Starity

Berendelték a Sikoly-adaptáció második évadát

2015. július 30. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zöld utat adott az MTV a Screamnek, így még egy évadon keresztül biztos izgulhatunk Lakewood lakóiért.

hirdetés
Berendelték a Sikoly-adaptáció második évadát
Fotó: MTV

2012-ben derült ki a The Hollywood Reporternek hála, hogy az MTV felvásárolta az 1996-os sikerfilm, a Sikoly jogait, háromévnyi előkészület után pedig kereken egy hónappal ezelőtt útjára is indította a vadonatúj sorozatot, a Screamet.

A szereplőgárdát Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Connor Weil, Carlson Young, Amadeus Serafini, John Karna, Tracy Middendorf, Amelia Rose Blaire, Tom Maden, Bobby Campo, Brianne Tju, Jason Wiles és az első epizódban megölt, ám a későbbiekben még látható Max Lloyd-Jones és Bella Thorne alkotja.

Az MTV szintén idei újoncával, az Eye Candyvel ellentétben a Scream nagy sikert aratott, hiszen a pilotra 1,03 millióan voltak kíváncsiak. Így hát nagy örömöt okozhat a rajongóknak, hogy az idei Television Critics Association nyári sajtókonferencia keretein belül bejelentették, hogy kap második évadot is.

Csodálatos élmény volt Bob Weinsteinnel és a csapatával dolgozni, akik igazi szakértői ennek a műfajnak, és rettentően örülünk annak, ahogyan a nézőink reagáltak a Sikoly újraértelmezésére. Alig várjuk már a következő évadot, ami tele lesz feszültséggel, horrorral, valamint még több csavarral és fordulattal – árulta el az Entertainment Weeklynek Mina Lefevre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek