Starity

Lemásolta a népszerű énekes frizuráját Justin Bieber

2015. augusztus 01. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nick Carterre hajaz mostanság a kanadai énekes, hiszen szinte ugyanolyan frizurával nyomul.

hirdetés

Fotó: Instagram/Justin Bieber

A népszerű kandai énekes, Jutin Bieber új frizurával lepte meg rajongóit. A nemrég új dallal jelentkező sztár egyik barátja, Ruby Rose tette fel az Instagrammra az ominózus képet, amin Bieber és két ismerőse látható. A Confident énekese ezúttal a Backstreet Boys tagjának, Nick Carternek a haját másolta le.

Carter 2000 környékén viselt hasonló tincseket, azaz szőke – néhol barna –, hosszabbra hagyott, bilifrizura-szerű hajzuhatagot. Az egyezés már sok rajognónak feltűnt, Nick azonban még nem kommentálta az eseményeket. Nem csak vele találtak azonosságot, néhányan Cody Simpson loboncát vélték felfedezni az énekes új hajstílusában.

Egyébként a fiatal popsztár mostanság elég gyakran váltogatja hajának színét és fazonját, hiszen volt egy ideig platinaszőke, majd ismét barna lett, de lencsevégre kapták Kanye West szülinapi buliján hipsteres, fejtetőn lévő copffal.

A banda alábbi, 1998-ban készült videójában láthatjuk Nicket ezzel a frizurával:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek