Starity

Lehullott a lepel Zoella új könyvének címéről és borítójáról

2015. július 30. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Girl Online: On Tour címet viseli a brit YouTuber második, idén novemberben érkező regénye.

hirdetés
Lehullott a lepel Zoella új könyvének címéről és borítójáról

Tavaly november 25-én dobta piacra debütáló regényét Zoe Sugg, Girl Online címmel. A beauty blogger első könyve hatalmas sikert aratott, hiszen az első héten 78 000 példány talált gazdára csak az Egyesült Királyságban, ezzel megelőzve J.K. Rowlingot és E.L. Jamest is.

A sikert azonban beárnyékolta, hogy azzal vádolták meg a 25 éves YouTubert, hogy fantomírótól származik a könyve, ám ez nem vette el kedvét a folytatástól. Idén márciusban ugyanis bejelentette, hogy november 19-én kerül a boltok polcaira a Girl Online második része.

Zoe azóta is szorgosan dolgozott a folytatáson, amit hűséges követő jól tudnak, hiszen vlogos csatornáján többször is szót ejtett róla és betekintést is engedett a munkába. Az írást pedig nagyjából másfél héttel ezelőtt sikeresen be is fejezte, így a rajongók már tűkön ülve várták a cím és borító leleplezését, amire a mai napon sor is került legújabb vlogjának végén, ahol egy rövid részletet is felolvasott a könyvből.

A regény a Girl Online: On Tour címet viseli és már elő is rendelhető az Amazonon 6,49 fontért, azaz megközelítőleg 2800 forintért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek