Starity

Új dallal lepte meg rajongóit a One Direction

2015. július 31. 18:06   |   Szerző: BetűkésSzámok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction a Twitteren jelentette be a hírt, hogy új számmal jelentkeznek.

hirdetés

A brit banda, a One Direction korábban már bejelentette, hogy kész vannak legújabb, ötödik albumuk munkálataival, és hamarosan új szerzeménnyel jelentkeznek, a Drag Me Down július 31-ei megjelenése mégis nagy meglepetésként érte a rajongókat. A hírt Liam Payne jelentette be a Twitteren.

Annak ellenére, hogy a szám megjelenési időpontja máig ismertelen volt és előrendeléssel sem lehetett megvásárolni a dalt, mindössze néhány órába telt csak, hogy az iTunes listáján több mint 72 országban elérje az első helyet, ezzel megdöntve Ariana Grande korábbi rekordját. Az együttes videoüzenetben magyarázta el, hogy nagyon izgatottak az új lemezük miatt, amin nagyon sokat dolgoztak, ezért nem tudtak várni és a tervezettnél előbb tették közzé az új zeneszámot. 

A dal pozitív visszajelzéseket kapott, rajongók millióinak megkönnyebbülésére Zayn távozása ellenére sem kell lemondanunk az eddigi megszokott színvonalról, és a számban mindegyik fiú egyaránt megcsillogtathatta tehetségét. A szerzeményt az iTunes-on lehet meghallgatni, de a Spotify ingyenesen is elérhetővé tette a srácok új munkáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek