Starity

Bréking! Miley Cyrus visszatért hosszú hajához

2015. augusztus 02. 12:12   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy fotózás erejéig Miley-t ismét hosszú hajjal láthatjuk, ahogy a régi, szép időkben.

hirdetés
Bréking! Miley Cyrus visszatért hosszú hajához
Fotó: Terry Richardson

Sokan visszasírják Miley Cyrus egykori énjét, amikor még hosszú barna hajjal, aranyosan mosolygott a kameráknak. De ez az idő már elmúlt, hiszen azóta rövid, szőke tincsekkel nyomul és botrányt botrányra halmoz. Egy fotózás erejéig azonban Cyrus visszatért a régi, jól bevált hajstílusához, viszont a hidrogénszőke szín megmaradt, egy kis frufruval megspékelve. Természetesen a haj nem igazi, csak parókát viselt a fiatal csillag.

A kompromittáló fotósorozatot a MAC-vel készítette a Viva Glam elnevezésű kollekcióhoz, melynek már tavaly is modellt állt – akkor valamivel hagyományosabb reklámfotókkal. Miley a 80-as évek sikkjét idézi a szettekben, illetve a vérvörös szája és feltupírozott haja is erre emlékeztet. Az első fotókat a botrányhősnő Instagram-profilján tekinthettük meg, ahol azt is szemrevételezhettük, hogy a termékek mindegyikén szerepel az Adore You énekesnőjének aláírása.

A kozmetikai készítmények szeptember 8-ától kerülnek a boltok polcaira, és ha már az amerikai énekesnő kedvéért nem, azért érdemes megvásárolni, ha jótékony célt szeretnénk támogatni, hiszen a befolyt összegből az AIDS- és HIV-fertőzötteket segítik.

Fotók: Instagram/Miley Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek