Starity

Adam Lambert nem hiszi, hogy létezik szerelem első látásra

2015. augusztus 01. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert jelenleg Ausztráliában tartózkodik, ahol több magazinnak interjút adott, és kifejtette véleményét a szerelemről.

hirdetés
Adam Lambert nem hiszi, hogy létezik szerelem első látásra
Fotó: Craig Greenhill

Lambert az interjúban azt a feladatot kapta, hogy fejezzen be mondatokat, amelyek mind a szerelemmel voltak kapcsolatosak. A The Original High című lemeze 2015 júniusában jelent meg, amiről a Ghost Town kislemeze karrierjének legsikeresebb dala lett. Adam karrierje kezd révbe érni, de a boldogságot magánéletében még mindig nem találta meg.

Elsősorban az első valós élményéről kellett beszélnie, ami a szerelemmel kapcsolatos. Az első szerelmem 24 évesen érkezett el, tehát nagyon későn. De ez mind nem számít, hiszen tudtam, igen, ő az! Később kihűlt a nagy fellángolás, és mindketten beláttuk, hogy tovább kell lépnünk az életünkben, de sosem fogom elfelejteni a kapcsolatunkat, és még mindig jóban vagyunk. A The Original High album és dal ezért is különleges nekem, hiszen ezekre az elsöprő érzésekre utal, amikot tudod, úgy vagy vele, »Hűha! Itt tényleg éltem!«.

A kapcsolatok természetesen együtt járnak az érzelmi nehézségekkel is. A szívfájdalmat úgy kezelem, hogy sok jégkrémet eszem és szomorú zenét hallgatok. Ezt ajánlom mindenkinek!

A  legromantikusabb dal a Földön Chris Isaak Wicked Game című felvétele. Arról szól, hogy bár nem akar szerelembe esni, nem tudja ezt elkerülni azzal a bizonyos személlyel. Hihetetlenül végzetes, imádom – lelkesedett, így nem is olyan meglepő, hogy legutóbbi fellépésén előadta ezt a régebbi slágert.

A szerelem első látásra hülyeség. Ennek ellenére abban hiszek, hogy két ember között annyira szikrázik a levegő már az első pillanattól kezdve, hogy ezt nem csak ők, hanem mások is látják. A szerelem viszont egy folyamat, aminek időt kell adni – fejtette ki véleményét, majd elárulta, hogy szerinte a legromantikusabb város a kanadai Québec.

Most épp nem vagyok szerelmes, de remélem, hogy hamarosan szerelembe esem. Sokszor törték már össze a szívem, ami nagyon rossz érzés, de ez a bánat idővel enyhül. Aztán jön valaki különleges, aki ismét felforgatja az életedet, és ismét a csúcson érzed magad. Ez amolyan körforgás – zárta sorait, és hozzátette, hogy a zene mellett nagyon szeretné a divatban is hamarosan kipróbálni magát, mert mindig közel állt a szívéhez a szakma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek