Starity

A One Direction miatt kirúgták hotelszobájából Eliza Dushkut

2015. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction annyira óvja intim szféráját, hogy még a 34 éves színésznőt is kipakoltatták arról az emeletről, ahová beköltöztek egy pittsburghi hotelben.

hirdetés

Úgy tűnik, a One Direction tagjai akkora sztárok, hogy ha valahova ők megérkeznek, a többi sztárnak mennie kell. Legalábbis ez derült ki múlt pénteken, miután Eliza Dushku az Instagram-oldalára kiposztolta a történetét.

A színésznő több mint két hónapja bérelte a pennsylvaniai Pittsburghben található szállodai szobáját, ahol a Banshee című sorozata miatt állomásozik.

Ne aggódjatok, One Direction-ös fiúk. Tök laza volt kiköltözni a hotelszobámból, hogy megkaphassátok az egész emeletet, ahol már két hónapja lakom. Két órába telt ezen a péntek délutánon munka előtt. Élvezzétek – írta a sztár, fényképet is mellékelve az összecsomagolt holmijáról, amit aznapi forgatása előtt 2 órán keresztül pakolt. Mivel a sztár elég sok durva kritikát kapott az elvakult directioner-öktől, törölte bejegyzését a közösségi oldalról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek