Starity

Rózsaszín hajjal nyomul Cara Delevingne

2015. augusztus 03. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Átfesttette szőke tincseit a színésznővé avanzsált modell, új hajszínét pedig az Osheaga Fesztiválon mutatta meg a nagyvilágnak.

hirdetés

Augusztus első napján vett rész a montreali Osheaga Zene- és Művészfesztiválon Cara Delevingne, ugyanis barátnője, St Vincent is a fellépők között volt. Ha pedig önmagában szerény személye nem okozott volna elég feltűnést a tömegben, új, rózsaszín hajkoronája tagadhatatlanul felhívta a körülötte lévők figyelmét.

Néhányan ugyanis videókat és fotókat is készítettek a 22 éves modellről, aki barátai társaságában mulatott felhőtlenül néhány nappal ezelőtti kínos interjúja után, amit egyébként nem csak ő, hanem a Papírvárosok írója, John Green sem hagyott szó nélkül.

Néhányan egyszerűen nem értik a szarkazmust és a brit humort – írta a Twitteren Cara, aki egy fotót is posztolt az Instagramra, melyhez a következő vicces kommentet fűzte: Most bukkantam rá erre a könyvre! Egyszerűen fantasztikus!

 

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek