Starity

Demi Lovato a Cosmo szeptemberi számának szexis címlaplánya

2015. augusztus 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő tündököl a Cosmopolitan szeptemberi számának címlapján, az ehhez készült fotósorozat mellé pedig interjú is készült a Cool For The Summer előadójával.

hirdetés
Demi Lovato a Cosmo szeptemberi számának szexis címlaplánya
Fotó: Cosmopolitan

Demi Lovato az évek során számtalanszor feltűnt a Cosmopolitan címlapján, 2012-ben például a képével ellátott példányszámból fogyott a legtöbb: több mint egymillió darab kelt el belőle. Így természetesen az idei évben sem feledkeztek meg a fiatal énekesnőről, ezért a magazin szeptemberi számának borítóján a Cool For The Summer énekesnője tekint vissza ránk.

A magazinnak adott interjú során mesélt arról az időszakról, amikor megpróbált szabotálni mindent maga körül csak azért, hogy tönkretehesse saját magát. Ennek esett áldozatául majdnem párkapcsolata Wilmer Valderrámával, ám a sármos színész végül a végsőkig kitartott, és egy rövid szünet után visszataláltak egymáshoz. 

Azután kezdtünk el randizni, hogy a 18-at betöltöttem. Nem sokkal utána rehabra kerültem. Az emberek azt mondogatták neki, hogy hagyjon el, mert csak magammal rántom. De ő azt felelte nekik, hogy »Nem megyek sehova. Ő olyasvalaki, aki nagyon fontos a számomra«. Sok mindenben rokon lelkek vagyunk. Rengeteg mindent láttam, olyasmiket is, amikről másoknak még csak tudomásuk sincs. Ugyanúgy, ahogy ő is.

Sokakat foglalkoztatta az a kérdés, hogy vajon Valderrama féltékeny típus-e, ugyanis az énekesnőnek van pár fiú barátja, többek között egykori rocktáboros kollégája, Nick Jonas is, akivel nemrég saját lemezkiadójukat is megalapították. Wilmer és Nick nagyon jól kijönnek egymással, mint ahogy Joe és Wilmer is. Ami elég fura. Az elején ehhez úgy viszonyultam, hogy mi a francért kell Joe-val barátkoznia? Erre az volt a válasza, azért, mert egy jó fej srác. Igen, tudom, mert jártam vele egy darabig.

Lovatóról küztudott az is, hogy egy nagyszájú, vagány csaj, aki sosem rejti véka alá a véleményét, ami miatt sokszor került már bajba. Ez a szókimondoság új albumán is visszaköszön majd. Rengeteg női popelőadó van, akik tökös dalszövegekkel rendelkeznek, de úgy érzem, hogy rajtam, Rihannán és Nicki Minajon kívül nincs más, aki nyíltan ki merné mondani, hogy »Próbálj csak meg szórakozni velem, és szétrúgom a segged«. Vannak, akik felvehetik és eljátszhatják ezt a szerepet, de a zenéjük ezt nem árulja el.

A címlaphoz és interjúhoz természetesen egy egész fotósorozat dukál, amivel az egykor önbizalom-hiányos énekesnő megmutatta nőies oldalát és formás domborulatait, hűen tükrözve a Cosmopolitantól megszokott forró hangulatot. Ráadásként pedig egy kulisszák mögötti videó is megtekenthető a Cosmopolitan Youtube-csatornáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek