Starity

Sellőként tündökölt Elena Gheorghe

2015. augusztus 04. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves Elena Gheorghe igazán különleges születésnapi bulit tartott a minap. A vörös hajú énekesnő ugyanis hableányokat idéző öltözéket viselt és a parti témája is ezeknek a lényeknek a világa volt.

hirdetés
Sellőként tündökölt Elena Gheorghe
Fotó: Facebook/Elena Gheorghe

Július 30-án töltötte be 30. életévét a gyönyörű és tehetséges román énekesnő, Elena Gheorghe, és nem mindennapi bulin ünnepelte meg, hogy belépett a harmadik X-be.

A híresség rajong A kis hableány történetéért, éppen ezért a parti fő témáját ez a mese szolgálta. Elena az öltözékét is ehhez igazította, ugyanis lila bikiniben és zöld szoknyában jelent meg családja és barátai előtt. Az énekesnő a buli során át is öltözött és csillogó fehér bikiniben, valamint szűk, kivágott fehér szoknyában is tündökölt, amelyben szintén sellőhatást keltett.

A buli természetesen vízközelben zajlott, és a díszlet is tükrözte a hableányok világát. A szebbnél szebb kagylók mellett maga a születésnapi torta volt a legszebb díszítés. Sőt, nem is egyet kapott az énekesnő: az egyiken világoskék cukormáz volt, amelyet marcipánrózsák és fehér alapon virágminták díszítettek; a másik fehér és sötétebb árnyalatú kék borítást kapott néhol pikkelyeket ábrázolva, míg a tetején 30-as szám jelezte a sztár korát; a harmadik sütemény tetején pedig a kis hableány, vagyis Ariel látható marcipánból készítve, maga a torta pedig szintén fehér és kék színvilágot kapott.

Fotók: Facebook/Elena Gheorghe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek