Starity

Véget ért Gwen Stefani és Gavin Rossdale házassága

2015. augusztus 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gwen Stefani és Gavin Rossdale kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet.

hirdetés
Véget ért Gwen Stefani és Gavin Rossdale házassága
Fotó: AP

Gwen Stefani és Gavin Rossdale 13 évnyi házasság végére készül pontot tenni. Bár sokakat váratlanul ért döntésük, a pár elmondása szerint a válás már hosszú ideje a levegőben volt, és kizárólag gyermekeik érdekében szerették volna megmenteni évek óta nem működő házasságukat. 

Váratlan lépésnek tűnhet, de valójában már hosszú hónapok óta dolgoznak rajta, és már csak a papírmunka maradt hátra. Ha ez is megvan, a válás gyorsan és könnyen lezajlik majd – árulta el egy közeli ismerős az Us Weeklynek, aki azt is megosztotta, hogy Gwenék harmadik gyermekük születésétől remélték, hogy jobbra fordul viszonyuk.

A bennfentes elmondása alapján nem csak a rajongókat, hanem a pár barátait is meglepte a döntés, mert véleményük szerint boldognak tűntek együtt. Gwen és Gavin egyébként 1995-ben ismerkedtek meg egymással, és hamar egymásba szerettek. 2002 szeptemberében Londonban mondták ki a boldogító igent, két héttel később pedig Los Angelesben erősítették meg fogadalmukat. Házasságuk 13 éve alatt Gwen három fiúnak adott életet (Kingston, Zuma, Apollo), ám még ők sem tarthatták össze szüleiket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek