Starity

Mozifilm készül a Pez cukorkáról

2015. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A LEGO kaland sikere annyira megihlette Hollywoodot, hogy a Play-Doh gyurma után most a Pez cukor is saját filmet kap.

hirdetés
Mozifilm készül a Pez cukorkáról

Úgy tűnik, már tényleg semmi nincs biztonságban a filmiparban: az Envision Media Arts hétfőn jelentette be, hogy animációs filmet készítenek az ikonikus Pez cukorkák és cukorkaadagolók alapján.

Korábban nagy érdeklődést váltott ki, hogy Fox stúdió zöld utat adott a Play-Doh gyurmák által ihletett élőszereplős filmnek, és akárcsak azt az ötletet, a cukorkás filmet is A Lego kaland óriási sikere inspirálta.

A Variety beszámolója szerint a PEZ-film forgatókönyvét Cameron Fay írta, a producerek pedig David Buelow és Lee Nelson lesznek – utóbbi máris nagyon lelkes a projektet illetően. A Pez cukor gyerekek és felnőttek körében egyaránt közkedvelt. Cameron Fayjel megteremtettük a Pez egyedi világát, és egy olyan történetet, amely sokak szívét megérinti majd – mesélte a producer.

A hír fogadtatása eddig elég vegyesnek tűnik: vannak, akik örülnek annak, hogy kedvencük végre  filmvásznon is tündökölhet; ám akadnak olyanok is szép számmal, akik szerint a hollywoodi fejesek már annyira kifogytak az ötletekből, hogy már a konyhájukban kutatnak utánuk, így nem kizárt, hogy tényleg a reggeli gabonapehely lesz a következő áldozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek