Starity

Felejthetetlen karácsonyra készül Gordon-Levitt, Rogen és Mackie

2015. augusztus 04. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az Itt a vége, a Rossz szomszédság és az Az interjú készítőinek legújabb filmjéhez, a The Night Before-hoz készült legelső előzetes, melyben Miley Cyrus is feltűnik.

hirdetés
Felejthetetlen karácsonyra készül Gordon-Levitt, Rogen és Mackie

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) és Chris (Anthony Mackie) már gyerekkoruk óta legjobb barátok, amikor pedig tizennégy évvel ezelőtt Ethan szülei meghaltak karácsonykor, megfogadták, hogy minden évben együtt töltik ezt a napot. A hagyományt azonban most lezárják, ugyanis ráeszméltek, hogy már felnőttek és meg kell komolyodniuk, így elhatározzák, hogy a lehető legemlékezetesebbé teszik a legutolsó alkalmat, méghozzá azzal, hogy megkeresik a New York-i karácsonyi partik legjobbikát.

A rendezői székben Jonathan Levine foglalt helyet, a szereplőgárda krémjét pedig a három srácon kívül Miley Cyrus, Lizzy Caplan, Kanye West és Mindy Kaling alkotja. Az amerikai premierre november 25-én kerül sor, decemberben pedig bemutatják Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Kazahsztánban, Malajziában, Ukrajnában, az Egyesült Királyságban, Norvégiában, Lengyelországban, Svédországban és Portugáliában is. Arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkban vetítek-e majd a mozik, és ha igen, mikor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek