Starity

Hivatalos: Iggy Azalea közreműködik Demi Lovato új albumán

2015. augusztus 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato nemcsak Iggy Azalea egyik koszorúslánya lesz, hanem közös produkcióval is meg szeretnék örvendeztetni rajongóikat még az ősz folyamán.

hirdetés
Hivatalos: Iggy Azalea közreműködik Demi Lovato új albumán
Fotó: Instagram/Demi Lovato

Demi Lovato és Iggy Azalea kapcsolata abból indult, hogy Lovato óriási rajongója volt az ausztrál rappernőnek, akivel tavaly ősszel együtt léptek fel az első VEVO Certified SuperFanFesten, ahol rögtön megtalálták a közös hangot. Az egymás szomszédságában élő két lány barátsága azóta annyira szoros lett, hogy a Cool For The Summer énekesnője nemcsak Azalea és Nick Young eljegyzési partiján volt jelen, hanem egyúttal a koszorúslányi szerepkörre is azonnal igent mondott.

Annyira izgatott vagyok, hogy az egyik koszorúslánya lehetek, ő az egyik legközelebbi barátom, és megtiszteltetés lenne, ha szerepelne az albumomon – nyilatkozta Lovato Ryan Seacrest rádióműsorában. 

Még próbálom kitalálni, hogy melyik dalhoz vessem be, de mindenképpen meg fog történni a közös munka – tette hozzá zárásképp a 22 éves énekes-színésznő, akinek késő ősszel megjelenő albumáról a vezető kislemez július 1-jén látott napvilágot Cool For The Summer címmel. Időközben pedig négy dalcím is megerősítésre került, amik megtalálhatóak lesznek majd ötödik nagylemezén: Confidence, Lionheart, Stone Cold, Human.

A rapper pedig júniusban adta a világ tudtára, hogy teljesen elölről kezdte következő albumának munkálatait, eldobva ezzel 6 hónap kemény munkáját, amit korábban belefektetett a készítésébe, azzal indokolva a dolgot, hogy szeretné újra megtalálni Iggy Azaleát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek