Starity

A Voice mentora lesz Selena Gomez

2015. augusztus 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Voice szeptemberben startoló 9. évadához négy igazi nagyágyút szerződtettek a producerek John Fogerty, Brad Paisley, Missy Elliott és Selena Gomez személyében.

hirdetés
A Voice mentora lesz Selena Gomez
Fotó: Into The Gloss

Elsőként az US Weekly számolt be arról, hogy a Voice hamarosan induló 9. évadában Selena Gomez is kipróbáhatja a magát mentorként. Az ex-Disney-sztár Gwen Stefani versenyzőit fogja segíteni az úgynevezett párbajkörök során, amely rögtön az első forduló után következik. Egy stábtag azt is elárulta a magazinnak, hogy Selena mindenkit lenyűgözött. Meglepően fantaszikus mentorként annak ellenére, hogy mennyire fiatal. Mindenki elvárásain túltett.

Gomezen kívül Brad Paisley, Missy Elliott és John Fogerty is segítségére lesznek a mentoroknak, akik nem mások, mint – a már említett – Gwen Stefani, Adam Levine, Blake Shelton és Pharrell Williams. A szezon szeptember 21-én, este kezdődik el a „vak” fordulóval, ahol még a zsűri nem láthatja versenyzőket, csak az énekhangjukra hagyatkozhat a választáskor.

Selena nemcsak a Voice versenyzőinek énekesi karrierjét egyengeti, hiszen sajátja is igen izgalmasan alakul. A fiatal sztár 23. születésnapja előestéjén egy Instagramra kiposztolt videón jelentette be, hogy új albuma a Revival címet kapta, amely október 9-én fog megjelenni.

 

A video posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Jul 21, 2015 at 1:25pm PDT

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek