Starity

Ashley Tisdale és Avril Lavigne csatlakoztak Demi Lovatóhoz

2015. augusztus 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár majdnem teljessé vált a 2016-ban érkező Charming című animációs film stábja.

hirdetés

Februárban robbant a hír, hogy a Cool For The Summer énekesnője csatlakozott a 3QU Media legújabb animációs filmjéhez, a Charminghoz, amelyen már hónapok óta munkálkodik, és kiderült az is, hogy a szinkronizálás mellett ő a filmzene ügyvezető producere is. Azonban ez idáig nem lehetett tudni, hogy kik lesznek hallhatóak mellette, de tegnap végre lehullott róluk a lepel.

Avril Lavigne kölcsönzi majd Hófehérke hangját, Ashley Tisdale pedig Hamupipőkét alakítja, illetve a kínai popsztár, G.E.M. kelti majd életre Csipkerózsikát. A 2016-ban érkező újragondolt komédiában ugyanis kiderül, hogy mindhárman ugyanazon herceg menyasszonyai, azonban a főszereplő lány, Lenore az egyetlen igaz szerelme, akinek a hangját Lovato kölcsönzi.

Lavigne Instagram-oldalán keresztül fejezte ki izgatottságát a következő sorokkal: Háromszoros probléma. ANNYIRA izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a csajszijaimhoz a @CharmingMovie-ban, @ddlovato @AshleyTisdale!! ŐRÜLETES lesz! Srácok, készen álltok?

 

A photo posted by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

A Herceg kiléte egyelőre ismeretlen, a producerek viszont azt ígérték, hogy már nem kell sokat várni, és bejelentésre kerül, hogy mely híresség adja a nevét és hangját a karakterhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek