Starity

Visszatér a képernyőkre A szökés

2015. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz évvel az első évad bemutatása után a FOX csatorna berendelte A szökés folytatását, melyben a két főszereplőt alakító Wentworth Miller és Dominic Purcell is visszatér.

hirdetés
Visszatér a képernyőkre A szökés

A FOX csatorna nemrégiben úgy döntött, hogy A szökés megér még egy misét, így berendelte a sorozat folytatását. Az ötödik évad előreláthatóan tíz részes lesz és 2016-ban kerül majd a képernyőkre. A készítők azt is elárulták, hogy sikerült megnyerni a szériához a Michael Scofieldot alakító Wentworth Millert és a Lincoln Burrowsot életre keltő Dominic Purcellt is, így a sorozat az eredeti szereplőkkel folytatódik ott, ahol 2009-ben véget ért.

„A folytatásban azt a fonalat vesszük fel, ahol néhány évvel ezelőtt abbahagytuk az utolsó évadot. A testvérek visszatérnek, akárcsak néhány ikonikus karakter a korábbi évadokból. Nem hiszem, hogy Paul [Paul Scheuring, az executive producer – a szerk.] pontosan tudná, hová jutunk el a tizedik rész végén, de határozottan felvet majd néhány kérdést, melyek az előző évad végén megválaszolatlanul maradtak. Egy kis kerülővel térünk vissza ahhoz a ponthoz, ahol a műsor abbamaradt. [...] A rajongók minden bizonnyal nagyon izgatottak lesznek a karakterek visszatérése miatt” – nyilatkozta a FOX csatorna vezérigazgatója, Dana Walden.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek