Starity

Saját applikációval rukkolt elő Dan és Phil

2015. augusztus 07. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb meglepetésére AmazingPhil és Danisnotonfire tegnap bejelentette, hogy saját applikációt dobnak piacra, mely a 7 second challenge nevet viseli.

hirdetés

Mint kiderült, a két híres brit YouTuber, Dan Howell és Phil Lester az utóbbi időben nemcsak közös könyvön dolgoztak a legnagyobb titokban, hanem az elmúlt pár hónapban még játékalkalmazást is készítettek a rajongóik számára.

Köztudott, hogy a 7 second challenge nevű játékot még Phil találta ki 2014-ben, a legelső videót pedig egyik barátjával, KickThePJ-vel készítette el. A humoros és nagyon egyszerű szabályokkal megáldott játék azóta futótűzként terjedt el az interneten, és olyan híres YouTuberek próbálták ki, mint PewDiePie, CutiePieMarzia, Zoella, Miranda Sings, a PrankVSPrank, Joey Graceffa, Alfie Deyes, Marcus Butler, illetve Troye Sivan.

Tegnap pedig fény derült egy AmazingPhil-videóban arra, hogy a legjobb barátjával, Dannel korábban elkezdtek azon agyalni, hogy ebből a népszerű játékból miért is ne lehetne készíteni egy applikációt, amivel a rajongóik is jól elszórakozhatnak egy-egy baráti társaságban.

A MindCandy által létrehozott alkalmazás több mint 100 vicces kihívást tartalmaz, és a játékosoknak lehetőségük nyílik lekamerázni egymást a feladatok közben. Az elkészült felvételt le lehet menteni a készülékre vagy meg is lehet osztani különböző közösségi oldalakon. A játékban a kihívó személy saját maga döntheti el, hogy a kihívott mennyire teljesített jól Judgement mód segítségével.

A két YouTuber egyfajta versenyt is hirdetett, ugyanis aki a legviccesebb és legötletesebb módon teljesíti az egyik kihívást, nagyon értékes nyereményben részesül.

Az alkalmazás egyelőre csak az iTunesról szerezhető be két dollárért – ugyanis Phil elmondása szerint csak úgy lehetett volna megoldani, hogy ingyenesen legyen, hogy különböző cégek reklámokkal árasztják el a játékot –, de már nem kell sokat várni az androidos verzióra sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek