Starity

Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért

2015. augusztus 08. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 30-án az MTV VMA műsorát vezeti majd Miley Cyrus, most pedig a Marie Claire címlapján köszön vissza ránk.

hirdetés
Miley Cyrus nem rajong Taylor Swiftért
Fotó: Marie Claire

2013-ban jelent meg Miley Cyrus ütős és sikeres lemeze, a Bangerz, amivel rendesen sokkolta és felrázta az embereket. Most az MTV VMA műsorát fogja vezetni, és ismét készen áll arra, hogy visszatérjen az iparba.

Cyrus nem rajong a fényűző dolgokért. A szívében még mindig a country dobog, és nem hisz a hatalmas stúdiók erejében. Sok ember hatalmas stúdiókba jár. Ellenben egyáltalán nincs szükséged erre a cuccra. Egyedül egy számítógép és mikrofon kell – utalt arra, hogy intimebb környezetben sokkal könnyebben megy a munka.

Az otthona olyan, mint a stúdiója: egyszerű, mégis egyértelmű, hogy Miley lakik benne. Semmi nem utal arra, hogy egy A-listás sztár birtokolja a lakást, nagyon meghitt. Ahogy ajtót nyit, kutyák rohangálnak a lábánál, azonban rögtön szemet szúr a hatalmas bongüveg és egy vibrátor, amit pink és piros szörme borít. A bongüveg működik! – mondja, mikor látja, hogy figyelem.

Az emberek az iparban egyre több pénzre vágynak, és én nem értem, úgy értem, mire fel? Nem is tudják elkölteni az életük során. Néhányan egyre híresebbek lesznek, a márkájuk egyre népszerűbb lesz, több szarságot adnak el, és így kapnak lóvét. Egy soha véget nem érő kör. Több pénz, több sláger, főszerep egy filmben – lehet, ösztönzően hangzik, de nem fog boldoggá tenni. Már megjártam mindent, és első kézből árulom el, nem tesz boldoggá – elmélkedett, hozzátéve, hogy a hétköznapi dolgok jobban vonzzák most már.

A Bad Blood videoklipről is erős véleménye van. Nem értek egyet, és nem is értem ezt az erőszakos bosszú dolgot. Ez lenne a jó példa? Én lennék a rossz példakép, mert meg merem mutatni a cicimet? Hogyan rosszabb a női mell, mint a fegyverek? Cyrus szerint az sem túl szimpatikus, hogy Taylor más hírnevét használja fel, és abból ír dalokat – köztudott, hogy a dal Katy Perryről szól.

Miley erőteljesen támogatja az LMBT-közösséget, és ehhez jótékonysági alapítványt is nyitott. „Sokan születnek szar helyzetbe, érted, amit mondok, ugye? Mostanában sokat hangsúlyoztam, hogy a nemekben semleges lettem [utalva a biszexualitására]. Ezért elítélnek engem. Az embereknek hagyományosabb példakép kell, gondolom. Ellenben én nem akarok azzá válni.”

Fotó: Maria Claire
Fotó: Maria Claire
Fotó: Maria Claire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek