Starity

A Broadwayre vágyakozik Selena Gomez

2015. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a hír járja, hogy új albuma befejezése után ismét színészkedni akar az ex-Disney-üdvöske, de nem is akárhol, hanem a világhírű színpadon.

hirdetés
A Broadwayre vágyakozik Selena Gomez
Fotó: Adidas

Az biztos, hogy Selena Gomeznek egy percre sincs ideje unatkozni! Jelenleg gőzerővel dolgozik vadonatúj nagylemezén, mely a Revival címet viseli, és október 9-én kerül a boltok polcaira, ő lett a Pantene új arca és az Adidasszal közös munkát sem hanyagolja, szeptemberben peidg kipróbálja magát mentorként is a The Voice-ban.

Most pedig úgy hírlik, hogy egyik jó barátnője, Vanessa Hudgens nyomdokaiba szeretne lépni, ugyanis a Broadway színpadán óhajt szerepelni és állítólag már jó úton is halad. Az OK! magazinnak nyilatkozott egy névtelen forrás az énekes-színésznő jövőbeli terveiről:

Néhány broadwayes producer Selenát szemelte ki egy musical főszerepére. Tudja, hogy a zeneipar most telve van és szeretne új löketet adni a színészi karrierjének. Egy időre el akarja hagyni Los Angelest és valami újat kipróbálni. Határozottan ideges a változás miatt, de ha sikerül neki, sokat dob majd az önbizalmán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek