Starity

Klippremier: Against The Current – Fireproof

2015. augusztus 09. 20:08   |   Szerző: ATCfan2002

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazai idő szerint ma hajnalban került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra az amerikai együttes Fireproof című dalához készített videója.

hirdetés

Az Against The Current névre hallgató együttes – kissé nevével ellentmondásosan – leginkább feldolgozásairól híres, hiszen olyan YouTube-hírességekkel dolgoztak már együtt, mint Sam Tsui (Heart Attack), Alex Goot (Beauty And A Beat) vagy Max Schneider (I Really Like You). Ezek a videók több mint 350 milliós nézettséggel rendelkeznek összesen.

De az ATC természetesen saját dalokkal, így pedig 2 EP-vel is büszkélkedhet már. Legutóbbi, Gravity címre keresztelt korongjuk szinte teljes dallistáját közzétették már hivatalos YouTube-csatornájukon valamilyen formában. Az alig két hónapja érkezett Talk című dal klipje közelít a 2 millió megtekintéshez és most már a Fireproof kisfilmje is elérhető, melyre eddig 16 óra alatt közel 100 ezren voltak kíváncsiak. A megtekintők közül 14 ezren like-olták és mindössze 130-an nyomtak a lefele mutató kézre nemtetszésüket kifejezvén.

A banda jelenleg Ázsiában ad koncerteket Gravity nevezetű világ körüli turnéja keretein belül, melyre az atcofficial.com-on kaphatók jegyek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek