Starity

Megérkezett Budapestre Robbie Williams

2015. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sziget a világ egyik legdrágább és egyben leghíresebb fesztiválja, ahol az idén Robbie Williams is fellép Let Me Entertain You nevezetű turnéja keretein belül.

hirdetés
Megérkezett Budapestre Robbie Williams
Fotó: Justin Lloyd

A 2015-ös Sziget fesztivál legnagyobb sztárja, Robbie Williams ma, a mínuszegyedik napon lép majd fel a Nagyszínpadon. Az énekes a Let Me Entertain You, vagyis Engedd, hogy szórakoztassalak elnevezésű turnéja keretein belül lép majd fel a hazai fesztiválon.

A Blikk értesülései szerint Robbie vasárnap reggel 7 órakor érkezett meg hazánkba magángéppel. A reptérről egy Volskwagen szállította a 179 szobás Four Seasons Gresham Palace Hotelbe, ahol az érkezés óta tartózkodik. A híres szállodában egy egész emeletet bérelt ki saját maga és a stáb részére, valamint felszerelését 3 kamionnal és 2 busszal hozott magával, s hatalmas lézershow-t ígért az immár negyedik magyarországi fellépésre. A sztár egyelőre még nem mozdult ki a hotelból, ám stábjának tagjai már körbejárták a Szigetet.

A Sziget főszervezője, Gerendai Károly az M1-en elárulta, hogy talán még soha nem lépett fel a Sziget Nagyszínpadán akkora sztár, mint Robbie Williams. Mivel az énekes nagy árat kért fellépéséért, ezért a mínuszegyedik nap jegyára jóval magasabb, mint a többié.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek