Starity

Tündéri kiskutyával bővült Schobert Norbi családja

2015. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fitneszházaspár nemrégiben úgy döntött, hogy itt az ideje egy újabb örökbefogadásnak, így ezúttal egy akitakölyökkel lepték meg a gyerekeket.

hirdetés

A Schobert család mindig is híres volt állatszeretetéről, hiszen immár 14 éve él a háztartásukban a 14 éves Szultán névre hallgató kutyusuk, Lara pedig köztudottan jól kijön a lovakkal. Norbi és Réka azonban úgy döntöttek nemrégiben, hogy itt az ideje, hogy egy újabb társ szegődjön a családhoz, és egy 10 hetes akitakölyköt fogadtak örökbe, aki máris megnyerte magának a gyerekek szívét.

Bővült a Családunk! Hacsi, 10 hetes Akita kisfiú bizalmat szavazott nekem, hogy a gyerekeim nagyon boldogok legyenek....

Posted by Norbi Update on 2015. augusztus 9.

Norbi megható szavakkal mutatta be a Hacsi névre keresztelt új kedvencet a követőinek, aki a Hacsi - A leghűségesebb barát című film főszereplője után kapta a nevét. Az említett film – mely megtörtént eseten nyugszik – egyébként szintén egy akitáról szól, akit egy pályaudvron talál meg leendő gazdija, Parker Wilson. A professzor felesége ugyan nem örül az állat érkezésének, ám Parker és Hacsi összebarátkoznak, a kutya pedig minden nap hűségesen kíséri gazdáját a vonathoz és onnan haza. Egy nap azonban váratlanul meghal a professzor, ám a kutya egészen haláláig várja továbbra is hűségesen gazdája érkezését.

Reméljük, hogy az új jövevény ugyanolyan hűséges társa lesz a Schobert családnak akárcsak az az eb, akiről a nevét kapta. Az akita különlegessége egyébként – amellett, hogy Japánból származó kutyafajta –, hogy a szamurájok társa volt, és Japánban az egészség és jólét megtestesítőjeként tartották számon. Eredetileg vadászatra tenyésztették ki, mivel könnyen képezhető, azonban a fajtára jellemző a makacsság, így nem mindig könnyű vele. Kizárólag a gazdájához hűséges – csak tőle hajlandó tanulni is –, valamint nehezen tűr meg idegeneket maga körül, így amellett, hogy hűséges társ, kiváló házőrző is.

Fotó: Facebook/Rubint Réka
Fotó: Facebook/Rubint Réka
Fotó: Facebook/Rubint Réka
Fotó: Facebook/Rubint Réka
Fotó: Facebook/Rubint Réka
Fotó: Facebook/Rubint Réka
Fotó: Facebook/Rubint Réka
Fotó: Facebook/Rubint Réka

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek