Starity

Nathaniel Buzolic bármikor kész visszatérni a The Originalsba

2015. augusztus 10. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár egy héttel ezelőtt indult el saját sorozata a The CW-n, Kol karaktere és a sorozat rajongótábora még mindig sokat jelent számára.

hirdetés
Nathaniel Buzolic bármikor kész visszatérni a The Originalsba
Fotó: The CW

2014. decemberében tűnt fel utoljára Nathaniel Buzolic a Vámpírnaplók testvérsorozatában, ám nem volt ideje unatkozni, hiszen az ABC Familyn futó Pretty Little Liars több epizódjában is szerepelt, augusztus 3-án pedig debütált az Egyesült Államokban vadonatúj sorozata, mely a Significant Mother címet viseli.

Az új sitcom kapcsán ült le beszélgetni nemrégiben az Alloy Entertainment a sármos színésszel, aki a beszélgetés során elárulta, hogy nagy valószínűséggel újra láthatják majd a képernyőkön a nézők Kol szerepében, aminek rendkívül örül.

Amennyire jól tudom, sok visszaemlékezés lesz a harmadik évadban és remélem, Kol is visszatérhet és részese lehet néhánynak. Elég nyilvánvalóvá tettem, amikor leszerződtem a Significant Motherhöz, hogy szeretnék elérhető lenni a The Originalshoz is. Nagyon szívesen játszom ezt a karaktert és úgy érzem, hogy még bőven van mit elmesélni róla. A másik ok, amiért vissza szeretnék térni, hogy imádok kapcsolatba lépni a Vámpírnaplók és az Origanls rajongóival. Annyira szenvedélyesek és elkötelezettek, így a gondolat, hogy hivatalosan már nem igazán vagyok részese ennek a világnak, kissé elszomorít. Ugyanakkor az íróknak mindig elképesztő ötleteik vannak, és annyi történetszál van még. Még reménykedem egy kicsit, hogy visszatérhetek, és ha valóban így lesz, megtisztelve érzem majd magam, ám ha mégse, itt lesznek nekem ezek a hihetetlen emlékek a sorozatból, amikbe kapaszkodhatok, és csak azt remélhetem, hogy jól bántam a karakterrel – osztotta meg.

A 32 éves színész továbbá azt is elmesélte, hogy egy július 4-ei bulin összefutott a két sorozat készítőjével, Julie Pleckel és megköszönte neki, hogy lehetőséget adott neki, ezzel pedig megváltoztatta életét, ezért pedig hihetetlenül hálás.

Emellett nem mehettek el szó nélkül a második évadban Kolt alakító Daniel Sharman mellett sem, akiről Nathaniel csak jót tud nyilatkozni: „Daniel fantasztikus munkát végzett. Egy bámulatosan tehetséges színész és úgy vélem, hatalmas felelősséggel jár egy olyan szerepet átvenni, ami tulajdonképpen már biztos lábakon áll. Határozottan még vonzóbbá tette a karaktert, amiért plusz pontot érdemel. De el kell, hogy mondjam, néha összezavarodok, amikor a rajongók visszakövetelik Kolt, mivel nem tudom, hogy melyikünket akarják. Most már ketten vagyunk! Ha az írók még egy harmadikat is behoznak a képbe, lehet, hogy bajok lesznek – árulta el nevetve, majd hozzátette – De az igazat megvallva, amiatt voltam a legféltékenyebb Danielre, hogy volt egy romantikus történetszála és néhány aranyos kis szerelmes jelenete. Én mikor csókolhatom meg Davinát? Haver, ez nem fair.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek