Starity

Ferrarit kapott 18. születésnapjára Kylie Jenner

2015. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jenner a mai napon ünnepli 18. születésnapját, melyet egy világraszóló bulival ünnepelt meg tegnap éjszaka. Természetesen méregdrága ajándékokban sem volt hiány, melyek legszebbikét párjától, Tygától kapta a reality-sztár.

hirdetés
Ferrarit kapott 18. születésnapjára Kylie Jenner

A legfiatalabb Jenner-lány, Kylie mindössze tízéves volt, amikor családja először engedte be otthonukba a kamerákat, azóta pedig családjával együtt az immár felnőtt lány hatalmas népszerűségre tett szert világszerte. Ugyan az Egyesült Államokban még nem számít nagykorúnak a maga 18. életévével, Kylie világraszóló bulival ünnepelte születésnapját tegnap éjszaka.

Az ünneplés egyébként a Los Angeles-i The Nice Guy névre keresztelt étteremben kezdődött, ahol Kylie családja mellett a barátai is eljöttek felköszönteni a lányt, aki egy gyönyörű, hosszú ujjú ruhában köszöntötte vendégeit, és ezúttal szőke hajkoronával lepte meg őket. A vendégsereg háromnegyed 11-kor hagyta el az éttermet, ezt követően pedig áttették székhelyüket a nyugat-hollywoodi Bootsy Bellows nightklubba. A szórakozóhely elé nem sokkal később egy hófehér Ferrari 482 Italia típusú sportkocsi gördült be hatalmas piros masnival a motorháztetőjén – jelezve, hogy készen áll megmutatni magát az ünnepeltnek.

A 320 000 dollár (kb. 88 896 000 forint) értékű autó Kylie párjának, Tygának az ajándéka volt, melynek láttán a szülinapos meghatottan nézett felváltva szerelmére és a méregdrága autóra. Természetesen az este folyamán nem volt hiány a drága ajándékokban, és a szemtanúk elmondása szerint mind az ünnepelt, mind a vendégek fantasztikusan érezték magukat, így hazatérve élményektől tújhalszolva hajtották álomra a fejüket.

A második gyermekét váró Kim Kardashian és Kanye West is jelen voltak (Fotó: Splash News)
Kendall Jenner is együtt bulizott húgával (Fotó: Splash News)
Családja és barátai körében ünnepelt a szülinapos (Fotó: Instagram/Kylie Jenner)
A gyönyörű autó láttán elérzékenyült a 18 éves lány (Fotó: Splash News)
Meghatottan mondott köszönetet a méregdrága ajándékért (Fotó: Splash News)
Egy kisebb vagyonba került az álomszép sportkocsi (Fotó: Splash News)
Kylie még akkor kipróbálta új szerzeményét (Fotó: Splash News)
A próbakörre édesanyja, Kris Jenner kísérte el (Fotó: Splash News)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek